Gözümden kaçmış evet çok kötü duruyor. Ama tekrardan düşünmek lazım daha closed alpha aşamasında bile olmadığı için placeholder olarak koyulmuştur. Kullanıcı geri dönüşlerine göre düzelteceklerini ve hatta tamamen kullanıcı arayüzüne güncelleme getireceklerini düşünüyorum.En soldaki M logosunu beğenmedim umarım değişirler.
Tabi olabilir ama yinede insan daha tatlı birşey koyar yaniGözümden kaçmış evet çok kötü duruyor. Ama tekrardan düşünmek lazım daha closed alpha aşamasında bile olmadığı için placeholder olarak koyulmuştur. Kullanıcı geri dönüşlerine göre düzelteceklerini ve hatta tamamen kullanıcı arayüzüne güncelleme getireceklerini düşünüyorum.
Bir de o "M" neyi simgeliyor ki acaba?En soldaki M logosunu beğenmedim umarım değişirler.
Menü olabilir.Bir de o "M" neyi simgeliyor ki acaba?
Aynen, olabilir.Menü olabilir.
Oyun global olarak çıkacağı için ilk başta İngilizce olarak çıkacak. Hemen sonrasında Türkçe eklenecek.Oyun tamamen türkçe mi?
Katılıyorum alan sklleri çok göz kamaştırıyor ancak PVP alanlarında efektler bilgisayar özelliği iyi değilse kasma donmaya sebebiyet verebilir sanırım bunun üzerinde çalışmalar olmuş ve olacaktır diye düşünüyorum tüm özellikleri denemek için betayı sabırsızlık ile bekliyor olacağımMuhteşem hoş bir class, efektler göz kamaştırıcı ama pvp esnasında bu kadar çok efekti kaldıramayabilir bilgisayarlar. Ayarlar sekmesine pvp için özelleştirilebilir kısılmış efekt seçeneği koyulabilir. Skill bar güzel ama renk seçimi tekrardan düşünülmeli. Bu kadar renkli bir oyun için düz gri bir User Interface biraz donuk kalmış.