Yıllar yıllar sonra yerli ve milli MMORPG'miz çıktı kardeşim. Gerekirse full pusx2 başlar gece gündüz reklamını yaparız. Yabancı sitelere reklam veririz daha çok tanınsın oynansın diye.İsteyen istediğini gibi yorum yapabilir fakat ben şahsen bu oyunun desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum hatta sırf adamlar kazansın diye char açar açmaz direk cashleri çekip lv 1 e full pus preli falan başlayacağım tabiki sizde böyle yapmak zorunda değilsiniz bu benim kendi kararım
Ben bu oyunumuzda gerçek paranın çok harcanmamasını tercih ederim. Keza gidişat beni endişelendiriyor. Kimse varolan geçim kaynağını bırakıp başka bir geçim kaynağı olabilecek oyuna geçmez.Yıllar yıllar sonra yerli ve milli MMORPG'miz çıktı kardeşim. Gerekirse full pusx2 başlar gece gündüz reklamını yaparız. Yabancı sitelere reklam veririz daha çok tanınsın oynansın diye.
Tabi ki öyle kardeşim. Fakat ben yıllardır MMORPG oynamıyordum. O kadar açım ki bu türe ister istemez salyam aka aka oynamak istiyorum E tabi biraz'da milliyetçi gururumuz kabardı. BİZ yapınca insan ister istemez düşünebiliyor böyle şeylerBen bu oyunumuzda gerçek paranın çok harcanmamasını tercih ederim. Keza gidişat beni endişelendiriyor. Kimse varolan geçim kaynağını bırakıp başka bir geçim kaynağı olabilecek oyuna geçmez.
Dizginle kendini kardeşim benim Oyunun önce eksiksiz olarak çalışmasını sağlamamız lazım. Ondan sonra Türk bayraklarını asarak gezeriz. Fırın poşetlerine Rise Online World logosunu yapıştırırım hele ki gerçek para oyuna girmesin.Tabi ki öyle kardeşim. Fakat ben yıllardır MMORPG oynamıyordum. O kadar açım ki bu türe ister istemez salyam aka aka oynamak istiyorum E tabi biraz'da milliyetçi gururumuz kabardı. BİZ yapınca insan ister istemez düşünebiliyor böyle şeyler
Aynen öyle. Malum oyundan yıldı millet çünküDizginle kendini kardeşim benim Oyunun önce eksiksiz olarak çalışmasını sağlamamız lazım. Ondan sonra Türk bayraklarını asarak gezeriz. Fırın poşetlerine Rise Online World logosunu yapıştırırım hele ki gerçek para oyuna girmesin.