Buda eklenebilir. Dinamik bir sistem koyabiliriz isteyen istediğini kullanır.Bence biraz daha farklı bir font deneyebilirsiniz. Açıkcası benim pek hoşuma gitmedi. Önerim: https://fonts.google.com/specimen/Nunito?selection.family=Nunito
Çok uygun yumuşak hatlı bir font. Değiştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Fakat dinamik olarak maximum 3 tane font koyulabilir.Daha okunaklı ve düzenli olabilmesi adına forumun iki temasının font yapısını değiştirdim. Konu ile alakalı fikirlerinizi bu başlık altına iletebilirsiniz.
Neden maksimum 3 tane dedin o kısmı anlamadım.Çok uygun yumuşak hatlı bir font. Değiştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Fakat dinamik olarak maximum 3 tane font koyulabilir.
Sen büyük firmaların online ortamlarında hiç font değiştirme seçeneği gördün mü. İnsanlara seçenek vermeden tek font kullandırmak firmanın fontunu insanlara alıştırmak ve ciddiyeti sağlamak için genel bir tekniktir. Sen gidip 100 tane font kullandırırsan, ortamda ne ciddiyet kalır ne bişey. Forumundan birisi gidip alıntı yapacak, fontu yapmış "Comic Sans", kim ciddiye alır öyle bir postuNeden maksimum 3 tane dedin o kısmı anlamadım.Eğer dinamik seçeceğini sunabiliyorsak ve altyapı izin verdiği sürece 100 tane bile olabilir. font dosyalarının sunucuya vs hiçbir yükü olmaz. Direk sınırlandırmışsın insanları
![]()
Siyah arka plan yapabilirsin. Çoğu zaman beyaz ışık gözümüzü alabiliyor![]()
Sen büyük firmaların online ortamlarında hiç font değiştirme seçeneği gördün mü. İnsanlara seçenek vermeden tek font kullandırmak firmanın fontunu insanlara alıştırmak ve ciddiyeti sağlamak için genel bir tekniktir. Sen gidip 100 tane font kullandırırsan, ortamda ne ciddiyet kalır ne bişey. Forumundan birisi gidip alıntı yapacak, fontu yapmış "Comic Sans", kim ciddiye alır öyle bir postu![]()
Teşekkürler gözümden kaçmış![]()
Siyah arkaplanımız mevcut dostum. Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi sağ üstten değiştirilebiliyor.