Pek ilerliyor a benzemiyor gib 2020 13. ay cıkar gibiCov-19 durumundan ötürü çalışmalar yavaş ilerliyor.
rüya gördüm sayfasındakı alfa basvuru su acıktı numaramı yazıyordumHerkes çok sabırsızlanıyor ancak uzun süre bu virüs hayatı durduracağa benziyor.
Aman dikkat şifayı kapmarüya gördüm sayfasındakı alfa basvuru su acıktı numaramı yazıyordum
acıkta kalmısızAman dikkat şifayı kapma
LynKeus bu BDO nun pazar sistemini gördünmü arkadasta inceleme fırsatım oldu mükemmel degilmi yaAman dikkat şifayı kapma
Ben görmedim nasıl ?LynKeus bu BDO nun pazar sistemini gördünmü arkadasta inceleme fırsatım oldu mükemmel degilmi ya
Yok bende görmedimLynKeus bu BDO nun pazar sistemini gördünmü arkadasta inceleme fırsatım oldu mükemmel degilmi ya
Bi bak derimYok bende görmedim
BİRADERİM ANLATIYORUM HEMEN YENI SEKME ACIYOR YOUTUBE A GİRİP BDO PAZAR SISTEMI YAZIP BAKABILIYORSUNbi bak ne ya anlatsana kardeşim meraka düşürdün
seni üşengeç seni , maksatın sohbet olduğunu düşünmeyerek BENİ NASIL YÖNLENDİRİRSİN BAŞKA YEREBİRADERİM ANLATIYORUM HEMEN YENI SEKME ACIYOR YOUTUBE A GİRİP BDO PAZAR SISTEMI YAZIP BAKABILIYORSUN
seni üşengeç seni , maksatın sohbet olduğunu düşünmeyerek BENİ NASIL YÖNLENDİRİRSİN BAŞKA YEREBİRADERİM ANLATIYORUM HEMEN YENI SEKME ACIYOR YOUTUBE A GİRİP BDO PAZAR SISTEMI YAZIP BAKABILIYORSUN
iyi de okadar seyi benim yazdıklarımı okuyarak anlaman yerine görerek anlaman daha idrak ettırı olucak üşengeclik degil yanlıs bılgı vermek ıstemem bende ilk defa gördüm sonuctaseni üşengeç seni , maksatın sohbet olduğunu düşünmeyerek BENİ NASIL YÖNLENDİRİRSİN BAŞKA YERE