Hp Pavilion 15-cx0039NtBilgisayarının genel özelliklerini vermişsin ama daha ince detaylarını bilmeden net bir yorumda bulunamayız. Yüzeysel olarak sorun çıkarmaz gibi duruyor fakat I5 işlemcilerinin birsürü versiyonu var, ramin mhz faktörü var, ekran kartının dağıtımcı markası var. Bilgisayarının modelini tam olarak verirsen daha etraflıca bir yorumda bulunabiliriz.
Bu yeterli olur mu acaba yoksa bi fiyat aralığın var mı ?Güle güle kullan açıkçası bende masa üstünü kardeşime vereceğim den bı diz üstü arayışına gireceğim , madem oyun henüz çıkmadı ve alfa kayıtlarına yetisemedik bana da tavsiye ve önerebileceğiniz makina varmıdır?
Hayırlı olsun güzel laptop,Güzel günlerde kullanırsın inş.Hp Pavilion Gaming
intel i5 8. Nesil islemci
16 gb Ram
Gxt 1050 ti Ekran karti
Samsung evo 512 ssd
Bu bilgisayarda rise online yi rahat bi sekilde oynayabilormiyim
Fn tys ayarini biostan yaptim zaten harici klavye kullaniyorum isinma problemi icinde rampage sogutucu aldim herseyi en ince ayrintisina kadar dusundum cevabin icin tesekkurlerHayırlı olsun güzel laptop,Güzel günlerde kullanırsın inş.
Hpnin bu serilerin de tek sorun klavye özellikle Ko oynuyorsan fn tuşunu biostan ayarlaman gerekiyor f2 f3 yapamıyorsun direk, diğer bir sorunun da ileride ısınma ve fan sesi şikayetin olacak sana tavsiyem 2. Yıl dolmadan HP BDH a gönderip fan bakımı ve toz temizliği yaptır daha uzun ömürlü kullanırsın.
Rica ederim iyi günlerde kullanFn tus ayarini biostan yaptim ama zaten harici klavye
Fn tys ayarini biostan yaptim zaten harici klavye kullaniyorum isinma problemi icinde rampage sogutucu aldim herseyi en ince ayrintisina kadar dusundum cevabin icin tesekkurler
Rahat rahat oynarsın tık etmez. Tabi ki yazılımsal bir optimizasyon problemi oyun içinde olmazsa. Mesela hoi4 oyunu, problemliydi. En baba bilgisayarda oynasan bile kasıyordu.Hp Pavilion Gaming
intel i5 8. Nesil islemci
16 gb Ram
Gxt 1050 ti Ekran karti
Samsung evo 512 ssd
Bu bilgisayarda rise online yi rahat bi sekilde oynayabilormiyim