Bu konu hakkındaki bilgiye buradan ulaşabilirsin dostum. Şu anda öyle bir planları yokmuş. Steamde olmasını çok isterdim ama steam gibi bir kullanıcı arayüzü yaparlarsa kendi launcher'lerine başarılı bir ürün ortaya çıkar.Steam platformunda olmasını çok isterdim, gelir mi acaba.
Yapımcı tarafından kesin olarak reddedilmemiş olan konuları kesin ağız ile konuşmayı doğru bulmuyorum. Hepimiz varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Böylesi bence daha doğruGereksiz bir öneri ve böyle bir şey söz konusu değil şu an.
Kesinlikle doğru bir yaklaşım.Yapımcı tarafından kesin olarak reddedilmemiş olan konuları kesin ağız ile konuşmayı doğru bulmuyorum. Hepimiz varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Böylesi bence daha doğru
Gelse mükkemmel olur, hem indirme kolaylığı hemde erişim daha kolay olur, umarım öyle bir şansları olursa '' steame gerek duymayalım, kendi sitemiz var, niye onu kullanmıyoruz? '' düşüncesi ile yaklaşırlarsa erişim hem zor olur hemde çoğu oyuncular '' ya ne gidip indiricem, üşeniyorum '' diye düşünebilirler, hadi hayırlısı...Steam platformunda olmasını çok isterdim, gelir mi acaba.
Tek değilsin reis sabırsızlıkla beklıyoruzDaha bugün gördüm oyunun fragmanını, elim ayağım titredi resmen. Geç olsun güç olmasın.
Hoş geldin MalukahTek değilsin reis sabırsızlıkla beklıyoruz
Hoş bulduk sağolHoş geldin Malukah