... Oyun başka bir oyunun PVP sürümü olsa hadi bunu araştırmak mantıklı olurdu. Fakat tamamen farklı bir oyun motoru ile yapılmış farklı bir oyun görüyoruz. Kimin sponsor olduğu kimin tescil hakkına sahip olduğunun ne önemi var ki ?
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Ağzı olanın umarsızca konuştuğu bir dünyadayız. Daha önceden yoğunlukla e-pin satışı yaptığı bir oyuna "nispeten" bayağı benzeyen bir oyunun patentlerinin sahibi olduğunun duyulması saçma sapan tartışmalara konuşmalara yol açabilir diye böyle bir yol izlenmiş olabilir. Benim çok umrumda değil. Delikli boncuk yerde kalmaz. "Nispeten" benzeyen oyunun yöneticileri, kullanıcılarının istediği şeyleri; bırakın çok geç gerçekleştirmek bir yana dursun, direk umursamadıkları için, "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" mantığıyla ondan ona istek ondan buna bilgi üzerine birşeyler yapmaya çalışıldığı için, o oyun çok kötü hallere geldi. Şimdi o oyunun maksimum potansiyelini Allah'ın izniyle bu oyun gerçekleştirecek. Forumunda bile tespit edilen bugları dakikalar içinde çözen
@admin olan bir oyunun yazılım ekibi de aynı karakterde olacak, oyuncuların isteklerine kulak vereceklerdir diye düşünüyorum. Bu süreçte alfa ve beta sürümlerindeki geri dönüşler çok önemli olacaktır.