Bende dota2de oldugu gibi kozmetik etkisi olacak ancak statlara etkisi olmayan pus itemlerinden yanayım.Hiç stat eklenmemesinden yanayım. Artı olarak süresiz olmalı ve giydikten sonra çıkarıp pazara konulmalı. Yalnız değer dereceleri olabilir veya eventlere özel kıyafetler olabilir. Sevgililer gününde sevgililer günü kıyafeti, christmasta kar temalı kıyafetler gibi çoğaltılabilir. Değer dereceleri olarakta atıyorum 5k cashlik kıyafet olacak, veya 250 cashlik kıyafet olacak. Fiyatına görede pazarda ona göre değeri olacak.
Dostum trade olmayan online oyun mu olur.İtemler kesinlikle trade edilmemeli. Sadece auction house sisteminden satılabilmeli. Öteki türlü oyuna illegal item sokmanın, item satışının önüne kimse geçemez.
Örneklerini söyleyeyim sen karar ver hocam. World of warcraft ve Guild Wars 2. Bunları oynadığım için ve çok kaliteli mmorpg oldukları için yazdım, daha bir çok oyun vardır trade sistemi olmayan. Bu tür Oyunlarda item alışverişi sadece auction house üzerinden gider buda haksız item ticaretini engeller.Dostum trade olmayan online oyun mu olur.
Auction House sistemini bende çok seviyorum ona lafım yok ama sonuçta bu oyunu bekleyen kitlenin belkide %90'ı Knight Online oyuncuları. Oyunu bekleyenlerin trade olmayan oyuna bakış açısı nasıl olur bilemicemÖrneklerini söyleyeyim sen karar ver hocam. World of warcraft ve Guild Wars 2. Bunları oynadığım için ve çok kaliteli mmorpg oldukları için yazdım, daha bir çok oyun vardır trade sistemi olmayan. Bu tür Oyunlarda item alışverişi sadece auction house üzerinden gider buda haksız item ticaretini engeller.
Özel eşyalar old takı gibi düşünülüp tasarlanırsa Yani takıldıktan sonra çıkartılıp satılamasın veya trade olmasın daha mantıklı olur, ileri dönemlerde pus a kağıt getirip satılabilir hale getirirler hem oyun kazanır hem rekabet diye düşünüyorum.Auction House sistemini bende çok seviyorum ona lafım yok ama sonuçta bu oyunu bekleyen kitlenin belkide %90'ı Knight Online oyuncuları. Oyunu bekleyenlerin trade olmayan oyuna bakış açısı nasıl olur bilemicem![]()