Evet o da benim gözümden kaçmış. 2020'de çıkacak göz bebeğimiz oyunumuz için olmaması gereken şeyler bunlar. Kesinlikle düzeltilmeli öyle çıkarılmalıdır. Günümüz oyun değerlendirme firmaları ne oyunlara kıyıyorlar acımadan. Ellerine koz vermemeliyiz.Gerçekten güzel bir tespit olmuş. Sadece ok değil bağlantı köprüsü de gözükmüyor.
Kesinlikle. Oyunun alfa seviyesinde olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Fakat geri dönüş sağlamamız ve tasarım ekibinin bunun üzerinde çalışmaları gerekiyor. Oyun yayınlandığında böyle ayrıntılara vakit kalmayabilir büyük sorunlara odaklanıldığı için.@ReginaMeis Tabi ama bunlar sonra düzenlenebilir şeyler. Muhtemelen her güncellemede daha iyi olacaktır.
"A delayed game is eventually good, but a rushed gamae is forever bad." ~ Shigeru Miyamoto abimiz demiştir. Anlamı; "Çıkarılması ertelenen oyun eninde sonunda güzel olacaktır ama aceleye getirilen oyun sonsuza kadar kötü olacaktır." ve sonuna kadar katılıyorum.Benim tahminim acele etmeyin oyunu tam anlamıyla eksiksiz sunarsanız kitle okadar çok olur bende bir oyuncuyum merakla bekliyorum şuan ilgi çok yüksek oyuncu kitlesi olcak buna inanıyorum ama diyorum burda çünkü oyuncu oyundan zevk alsın eksikler giderildikten sonra buna kanaat getiriyorum çok güzel olucak eleştiri çok yüksek seviyelerde oyun için açık yaparsanız tutunma şansınız olmayabilir başarılar diliyorum
Belki de yapılacaktır.Ön görüşüm alfa sürümünde hem oyunu tanıtmak hemde oyuncu kimlikleri acısından youtuber yayıncılarının öncelikle oynaması veya oyun eksikleri ve görüşleri bakımından daha iyi olur diyebilecek kişilerin veya kişiler oynasılması ve tanıtılması daha iyi olurdu
Hadi bismillah herkes burayaBu iş bitmiştir arkadaşlar. Archery gameplay ile ko offline, rise online![]()