AtikGz Yeni Oyuncu Seçilmedi Mesajlar 13 Tepki puanı 1 Puanları 1 Level0 8 Mar 2020 #2 Yüzükler efendisindeki malum yüzüğün ortasında yazan alfabeye benzettim arena bölümünü
KS TuzuGuru Yeni Oyuncu Seçilmedi Mesajlar 26 Tepki puanı 14 Puanları 3 Level1 8 Mar 2020 Konu Sahibi #3 AtikGz' Alıntı: Yüzükler efendisindeki malum yüzüğün ortasında yazan alfabeye benzettim arena bölümünü Genişletmek için tıkla ... Haklısın benzerlik var ama cogu piyasadaki oyna göre farkılılık yapılmış
AtikGz' Alıntı: Yüzükler efendisindeki malum yüzüğün ortasında yazan alfabeye benzettim arena bölümünü Genişletmek için tıkla ... Haklısın benzerlik var ama cogu piyasadaki oyna göre farkılılık yapılmış
ReginaMeis Aktif Oyuncu ReginaMeis Mesajlar 198 Tepki puanı 176 Puanları 43 Level6 12 Mar 2020 #4 Assasin sınıfının skill animasyonlarında bıçakların izlediği yol parıldıyor ve cidden çok güzel gözüküyor. Bütün sınıflarda böyle güzel şeyler vardır diye umud ediyorum çünkü gerçekten muhteşem duruyor.
Assasin sınıfının skill animasyonlarında bıçakların izlediği yol parıldıyor ve cidden çok güzel gözüküyor. Bütün sınıflarda böyle güzel şeyler vardır diye umud ediyorum çünkü gerçekten muhteşem duruyor.