Rise Online World Türkiye'nin, hiçbir kurum, kuruluş ve Rise Online World ile bağı bulunmamaktadır. Rise Online Forum gönüllü oyuncular tarafından kurulmuştur.
Oyun yönetimin Narungard & Dungeon videosunu yayınlandıktan hemen sonra yeni bir sınıf olan Priest bir çok oyuncuda soru işareti bıraktı. Sizce priest hangi özelliklere sahip bir sınıf olacak ?
Genel olarak oynadığımız oyunlardan yola çıkarak konuşalım.
1- Tank, Healer ve Dps olarak oynanabilir. 2- Oyun başlarında yavaş ilerler ancak açıldı mı arap atı gibidir 3- PVP'de ağır kalsada PVE'de çoklu partilerde 3 adam işi görür.
Tank hasar büyü ama büyü gücünü daha çok iyileştirme yönünde kullanır genel priest tanımı budur fakat rise onlineda değişebilir kalıplara sokmaya gerek yok fakat classların dengeli olması ilk dikkat edilmesi gereken husustur