• Rise Online World Türkiye'nin, hiçbir kurum, kuruluş ve Rise Online World ile bağı bulunmamaktadır. Rise Online Forum gönüllü oyuncular tarafından kurulmuştur.

İtem yükseltme hakkında

SBTR

Yeni Oyuncu
Sınıf SeçilmediSeçilmedi
Level
0
Öncelikle herkese Selamün Aleyküm arkadaşlar :)

Aklımdan geçen söyle bir sistem var daha doğrusu tavsiye, Oyun içinde upgrade sistemi illaki olacak bunu biliyoruz, normalde bir item birde yükseltme scroll atıp basıyoruz ve belirli bir yüzde ile silah ve zırhlar yükseltiliyor, bunun bir takım degişiklik ile dahada ileri ve eglenceli seviyede olması adına benim fikrim şu, Misal bir Silah Yükseltiyoruz örnek verelim bunu +8 yaptık ve yine normal şartlarda bu silaha Poison damage basıp yanmasını sağlıyoruz bu sistemi değiştirip misal kutulardan random ve zorluk seviyesi özellige göre olmak kaydı ile farklı sc ler atsa ve bu sc ler sadece pk alanında düşse bu sc ler ile silahlara ek özellik misal STR/DEX/HP gibi basıla bilse ama yine bu sc ile basım yapılırken silahın yanma ihtimali olsa yani her silaha özellik basılamaz ve bu sc düştügü zaman düşüren içinde bir gelir olur aynı şekilde silahına bu sc ile özellik basanında bir farkı olur verecegi özellikte öyle aman aman bir şey olmaya bilir +8 silah için örnek verirsek bu sc basıldıgında dex basılmış ise 7 str ise 7 gibi abartı degil ama tatmin edici bir fark olabilir diye düşünüyorum , bu basılacak özellikler genişletilebiliriz.

ReginaMeis

Aktif Oyuncu
RogueReginaMeis
Level
6
Farklı bir tat getirebilir oyuna. Bu sistem biraz daha çok ARPG türünde var. Bana kalırsa silahlar classlara özgün olarak düşmeli. Upgrade edildikçe önceden belirlenmiş statlar yavaş yavaş açılmalı.

Paladin Kalkanı :
+5 = 200 HP
+6 = 20 All Resist
+7 = 150 Defence
...

llSULTANll

Yeni Oyuncu
Sınıf SeçilmediSeçilmedi
Level
0
Kesinlikle +8 üzeri itemler karaktere bağlanmalı. Pay to Win istemiyoruz.

hzljoepr

Oyuncu
Sınıf SeçilmediSeçilmedi
Level
3
Bence güzel bi fikir olmuş dostum bu fikir geliştirilebilir. moblardan düşen itemleri topladığın'da silaha + bonus verecek. aynı zamanda basılabilecek ama yanma ihtimali'de olacak. +10 str +10 dex %10 hp bonus gibi.

dogubati

Yeni Oyuncu
Sınıf SeçilmediSeçilmedi
Level
0
PVP alanından kazanılan eşyalarla upgrade fikri oldukça güzel. Fakat abartılı farklar yaratacak şekilde olmamalı, yüzdelik olarak %2 %1 damage artışı veya %2 %1 defans artışı ideal olabilir.

KS
SBTR

SBTR

Yeni Oyuncu
Sınıf SeçilmediSeçilmedi
Level
0
tüm yorumları okudum arkadaşlar öneriler ve fikirler güzel bakalım gelirmi oyun içinde farklı bir sistem bekleyip görecegiz ama başlı başına heyecan içindeyiz grafiklerden dolayı şimdiden :)