Oyunun malum yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip olduğu görünmekte fakat bu ayarlarda herkes bu oyunu oynayabilir mi? grafikleri en dibe düşürünce orta halli bir bilgisayar sahibi olan insan bu oyunu oynayabilecek mi acaba bu soruların cevabını da vermeleri lazım. Böyle aceleye gelmiş bir oyun gibi görünüyor ama umarım acele ediyorum derken patlayıp gitmezler. Ne oyunun sitesi hazır ne de şirketin sitesi hazır. Aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil.. Vurgun yapıp kaçmazlar umarım 
Çünkü bir anda var olan bir şirket ve oyundan bahsediyoruz. Umarım ben yanılırım da böyle kötü sonuçlar ortaya çıkmaz. Genel olarak güzel bir oyun fakat knight'tan daha fazlasını veremez ise maalesef tutmayacaktır. Onun için acele etmeden yavaş yavaş ince eleyip sık dokuyarak işlemeleri lazım bence oyunu. Bu yılın sonuna falan çıkarsınlar ama yeter ki geri kalır bir yanı olmasın. Her şey de grafik değil
Çünkü bir anda var olan bir şirket ve oyundan bahsediyoruz. Umarım ben yanılırım da böyle kötü sonuçlar ortaya çıkmaz. Genel olarak güzel bir oyun fakat knight'tan daha fazlasını veremez ise maalesef tutmayacaktır. Onun için acele etmeden yavaş yavaş ince eleyip sık dokuyarak işlemeleri lazım bence oyunu. Bu yılın sonuna falan çıkarsınlar ama yeter ki geri kalır bir yanı olmasın. Her şey de grafik değil