Level
0
Bende tamamiyle aylık üyelik olasından yanayım.piyasada her iki seçenekte denenmiş ve önümüzde örnekleri var.neden zor olanı , içinden çıkılmaz olani ,insanlarin istemediğini, karmasa ve kaosa surukleyenini yani P2W yi seçersiniz anlamak çok zor değerli oyun sahipleri. Wow orda Ko da orda kim daha başarılı politika uyguluyor ayan beyan ortada iken maceraya atilmaniz bizide üzecek. Bu oyun hepimizin yüz akı olmalı. Son olarak geine olsun ama item kasmak için değil sadece ex için gelsin.p2w gelirsek kozmetik vs. ürünlerden bahsediliyor. Yahu ben napim kozmetik ürünü hatunmuyum ben .bana + birşey katmayacak ise neden paramı ona yatırayım.yanlismiyim.eger ki şirket haklı olan para kazanma ve gider hesabını buradan karşılamayı düşünürse hepimize geçmiş olsun .!hea birde şunu söylemek istiyorum .Gelin burdan yönetime bir mesaj verelim .Aylik üyelik ücretini belirlemek yada küçük bir fikir olması bağlamında herkes bir fiyat yazsın. Çok zor değil tl bazında makul bir fiyat yazalım. Varmisiniz. Hadi eller klavyeye millet.tesekkurler