İmzaları şuan için kapattım. İlerleyen günlerde aktif edeceğim.Öncelikle bu forum için çok teşekkürler, çok yararlı olacaktır. Sadelikten vaz geçmemeniz dileğiyle, şu ana kadar her şey güzel ^^
Ek olarak: kullanıcı imzasını göster seçeneği olmasına rağmen imzamızı ayarlayabileceğim herhangi bir yer bulamadım..
Sitenin Dark teması mevcut anlık olarak geçiş sağlayabilirsiniz. Şu an XENFORO forum sistemlerin default temaları üzerinde değişimler yapıyorum. İlerleyen zamanlarda daha özgün bir arayüz çıkartabilirim.Beyaz renk çok göz yorucu olabiliyor.
Gerçekten güzel fikir. Yakın zamanda eklemiş olurum.+Rep kültürü tekrar gelse efsane olmaz mı : ) Bunun gelebilmesi için tabi "Tepki Puanı" gibi küçük bir yazıdan ziyade insanların avatarını çerçeveleyen güzel bir görünüş olmalı yani ne kadar çok Rep puanı alırsan o kadar çok level atlar ve Avatar Çerçeven dahada güzelleşir.
Aynı sistem Rep Puanı yerine Mesaj sayısıyla doğru orantılıda olabilir.
Tabi buna direk Avatar Çerçevesi dersek biraz Oturgaçlı götürgeç gibi olur. Güzel hoş bir isim bulmak lazım : )
Bkz: https://xenforo.com/community/threads/how-to-add-an-image-to-avatarholder-diff-for-groups.19351/
Tabi linkteki konu Direk User Group yani kullanıcı rol grubunu baz alıyor. Bunu implement ederken değişiklikler gerekecektir.
Aşağıdaki görsel örnek olarak koydum. Bu görseller Rise Online'na göre değiştirilebilir.
Çerçeve mantığı çok iyi olur aslında..+Rep kültürü tekrar gelse efsane olmaz mı : ) Bunun gelebilmesi için tabi "Tepki Puanı" gibi küçük bir yazıdan ziyade insanların avatarını çerçeveleyen güzel bir görünüş olmalı yani ne kadar çok Rep puanı alırsan o kadar çok level atlar ve Avatar Çerçeven dahada güzelleşir.
Tabi buna direk Avatar Çerçevesi dersek biraz Oturgaçlı götürgeç gibi olur. Güzel hoş bir isim bulmak lazım : )
Bkz: https://xenforo.com/community/threads/how-to-add-an-image-to-avatarholder-diff-for-groups.19351/
Tabi linkteki konu Direk User Group yani kullanıcı rol grubunu baz alıyor. Bunu implement ederken değişiklikler gerekecektir.
Aşağıdaki görsel örnek olarak koydum. Bu görseller Rise Online'na göre değiştirilebilir.
TeşekkürlerÇerçeve mantığı çok iyi olur aslında..
Bunu yakın zamanda aktif edeceğiz.Profil resimleri gif koyulsun
Bu aslında güzel özellik ama ne yapabileceğimize bir bakalımBirde ben forumdaki yazıları okurken mouse ile seçerek takip ediyorum, öyle bir alışkanlığım olmuş bu yüzden sürekli alıntıla çıkıyor ve ben yanlışlık tıklıyorum hoop başka sayfaya geçiyor okurken. Bunun kapatmak için bir seçenek eklenirse güzel olur.
Bununla ilgili süpriz olacakBüyük ihtimalle oyunda olmadığımız olamadığımız zamanlar formda farklı nedenlerden dolayı bulunacağız (duyuru etkinlik katılım vs.) gibi düşünürsek, form sitesinin responsive CSS çalışması çok iyi ama basit bı Mobil uygulama ile form sayfası daha dinamik kullanım sağlar mı?
Güzel öneri bence kısa zamanda yapılmasını istiyorum.+Rep kültürü tekrar gelse efsane olmaz mı : ) Bunun gelebilmesi için tabi "Tepki Puanı" gibi küçük bir yazıdan ziyade insanların avatarını çerçeveleyen güzel bir görünüş olmalı yani ne kadar çok Rep puanı alırsan o kadar çok level atlar ve Avatar Çerçeven dahada güzelleşir.
Eski forum ortamının modernize bir şekilde tekrardan oluşturulması hoş olur doğrusu. Ama avatar çerçevelerinin ve rol isimlerinin daha da genişletilerek, çeşitlilik olması daha güzel bir rütbe sistemini getireceğini düşünüyorum.+Rep kültürü tekrar gelse efsane olmaz mı : ) Bunun gelebilmesi için tabi "Tepki Puanı" gibi küçük bir yazıdan ziyade insanların avatarını çerçeveleyen güzel bir görünüş olmalı yani ne kadar çok Rep puanı alırsan o kadar çok level atlar ve Avatar Çerçeven dahada güzelleşir.